Reserveer nu uw plaats!

Genieten aan de Zeeuwse kust

Vakantieplek bij uitstek

Kamperen in de buurt van Renesse of met de camper aan het strand in Zeeland? Gelegen op Schouwen-Duiveland, aan de voet van de Brouwersdam, is Camping Duin en Strand een ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. De camping biedt 270 groene plaatsen en 30 mooie camperplaatsen met een verharde oprit.

Op ongeveer 5 minuten loopafstand vindt u het prachtig brede Noordzeestrand en het Grevelingenmeer met tal van watersportmogelijkheden. Brouwersdam Superspot doet zijn naam eer aan!
Fietsliefhebbers kunnen naar hartenlust tochten maken middels het fietsknooppuntensysteem FIKS. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling met uw hond aan het strand of door de bossen?

De familiecamping is geopend van 1 maart t/m 31 oktober.

Zomervakantie 2017, reserveren vanaf 1 nacht mogelijk !

In de zomervakantie, 7 juli t/m 27 augustus, is het ook voor families mogelijk om een plaats op de camping te reserveren. Dit aparte deel van de camping is dan, net als in het voor- en naseizoen, familiecamping . Dit deel van de camping telt 140 plaatsen, heeft een eigen sanitairgebouw en is middels een weg gescheiden van onze jongerencamping, zie plattegrond (familieplaatsen vindt u op de velden A t/m J).

Op de familiecamping laten wij géén jongeren uit de doelgroep van de jongerencamping (v.a. 16 jaar) toe, ook niet indien er volwassenen mee komen kamperen. Tevens is het voor kampeerders van de familiecamping niet mogelijk om op het kampeerterrein van de jongerencamping te verblijven en de discotheek te bezoeken. Discotheek “de Schuur” ligt op de jongerencamping. Het kan zo zijn dat op het familieterrein de disco hoorbaar is. 

Tussen de afzonderlijke plaatsen op de camping is géén afscheiding. De ondergrond van deze  plaatsen is gras en alle plaatsen zijn voorzien van stroom (eurostekker). Er is geen aparte wateraansluiting op deze plaatsen aanwezig.

U kunt bij ons reserveren vanaf 1 nacht, ter plaatse uw verblijf verlengen is altijd mogelijk.